Øvrige restauranter
Der er virkelig mange restauranter i vores område og i Mexico City i det hele taget, og vi får slet ikke besøgt alle dem, vi gerne vil, men vi når da nogle stykker.
Frëims ligger på Amsterdam i den nordvestlige ende, og den er især kendt for sin brunch, men har åbent hele dagen. Der er ofte kø om morgenen, og de første par gange er der kun plads ude på gaden, men på Hannes fødselsdag er vi heldige at få et bord inde i gården. Maden er god, og vi prøver både deres vafler, french toast, croque madame, æg med bacon, frugt m.m. Vi kommer også en enkelt gang om aftenen.
Cafe Ragú er en lille italiensk restaurant, som ligger på Avenida México lige op ad parken. Vi kommer der en del, da betjeningen er god, og da de har gode pastaretter til en rigtig god pris – ca. 35 kr.
Specia ligger på Amsterdam og er en polsk restaurant i en lidt gammeldags stil, som har specialiseret sig i and. Vi kommer der to gange og får begge gange andepaté til forret og en hel halv and hver til hovedret. Den serveres med æble, rødkål og kartoffelmos, og man er godt mæt bagefter.
Rojo Bistrot er en fransk restaurant på Amsterdam, som har en virkelig god confit de canard, men vi kommer kun én gang, da vi sjældent har fået en dårligere betjening. Vi starter med at bestille to glas rødvin, og han kommer med to glas hvidvin. Da vi siger, at det er en fejl, bliver han så fornærmet, at han ekspederer alle andre, før han kommer tilbage. Vi bestiller en flaske rødvin, en ostetallerken som forret til deling og and til os begge til hovedret. Osten er fin, men da vi kommer til hovedretten, dækker han kun op til Hanne, da han ikke tror, at Jens Peter skal have noget. Hanne når næsten at spise op, inden Jens Peters and kommer. Da vi får regningen, har han skrevet de to glas hvidvin på, som vi sendte ud igen, men han kommer heldigvis med en ny regning, da vi gør ham opmærksom på det.
I vores område besøger vi også Koku, som er en god japansk restaurant; Nonna, som er en virkelig dårlig italiensk restaurant; og Kitchen 6, hvor vi får en god burger, men hvor Jens Peter får vrøvl med maven efterfølgende.
Oppe ved rundkørslen Fuente de Cibeles besøger vi en hyggelig italiensk restaurant, Cancino Cibeles, som har en hyggelig udendørsservering; og en græsk restaurant, Mythos, som ikke er så græsk igen, når det kommer til stykket, og hvor maden ikke virker specielt frisk – det regner i øvrigt kraftigt, da vi skal hjem derfra, så vi bliver ret våde.
Vi besøger Pizzas Nosferatu i Condesa en enkelt gang, og de laver virkelig gode pizzaer med lidt anderledes ingredienser, bl.a. roastbeef med gorgonzola, blåbær og rødvin. De samarbejder med mezcal- og ølbaren El Grifo, som ligger ved siden af, og de sørger for drikkevarerne.