Restauranterne, caféerne og barerne
Man kommer helt sikkert ikke til at gå sulten i seng i Santiago, da der er spisesteder alle steder. Om aftenen holder vi os til vores eget område Lastarria, hvor restauranterne er lidt mere internationale og af lidt bedre kvalitet, og hvor priserne dermed også er lidt højere end på de lidt mere lokale steder. Man går normalt ud for at spise mellem kl. 20.00 og 20.30, og da vi ikke er så gode til at få bestilt bord, går vi ofte ud lidt før kl. 20.
De fleste restauranter serverer empanadas, som Chile er kendt for, og det får vi også flere gange; de er nu for det meste lidt tunge i det med temmelig meget dej. Chile er også kendt for sin vinproduktion, primært hvidvin, men vi får nu også nogle gode rødvine. Den helt store drink, som vi hurtigt bliver ret glade for, er pisco sour, som består af pisco, citronsaft og sirup, med lidt pisket æggehvide på toppen. Pisco er en destilleret vin, som produceres i Chile og Peru, og den svarer lidt til grappa, som man kender fra Italien. De sparer bestemt ikke på piscoen, så man skal ikke have mere end to; vi nøjes oftest med en enkelt.