Roaster And Bear Restaurant

Roaster And Bear Restaurant, der er en del af et hotel, ligger tæt ved Tugu Yogyakarta, når vi går nordpå ad Jl. Malioboro, og her går vi op, når vi har lyst til en steak. Det tager et kvarters tid at gå derop, men hvis vi vælger en fredag eller lørdag aften, er der så mange mennesker på gaden, at det sagtens kan tage længere tid. Vi skal også krydse jernbanesporene på vejen, og her går bommene ofte ned.

Vi vælger som sagt ofte en steak og som tilbehør kartoffelmos, flødespinat, stegte champignon og champignonsovs. Det hører til noget af det bedre kød, vi får, men der skal stadigvæk skæres en del fra, og det er slet ikke så godt som i nogle af de andre lande, vi har besøgt, men tilbehøret er lækkert. Her kan vi godt få øl til maden, så vi får den lokale øl Bintang – Hanne en Crystal og Jens Peter en Radler.

En enkelt gang bestiller Hanne en pastaret og Jens Peter en pizza, og da pastaen kommer ind forholdsvis hurtigt, og der ikke rigtig kommer en pizza, kalder vi på tjeneren og siger, at vi jo gerne vil spise sammen. Han ser helt uforstående ud og siger, at en pizza jo altid tager 20-25 minutter, og da vi så spørger, hvorfor de har serveret Hannes ret, er svaret: “Jamen, det er jo pasta, så det går meget hurtigere”. De finder nu ud af, at vi ikke er helt tilfredse, og vi får et par kager ind til deling som dessert, og da vi kommer næste gang, tager de imod os, som om de ikke havde regnet med at se os igen.

Det er et dejligt sted med god mad og god betjening, og om lørdagen er der levende musik, hvilket er hyggeligt, selvom musikken nu ikke er så god, som den er på Karta. Det er her, vi vælger at fejre vores bryllupsdag den 27. maj, og vi har en hyggelig aften.