Restauranterne, caféerne og barerne
Sucre har ikke et specielt stort udvalg af gode restauranter, og vi ender med at gå de samme fem-seks steder hen, når vi går ud for at spise. Det er rigtig billigt de fleste steder, så vi laver typisk kun mad hjemme et par gange om ugen, og det er oftest om søndagen og mandagen, hvor mange restauranter har lukket. Bolivia producerer både rødvin, hvidvin og rosévin, men bortset fra en enkelt rosévin lykkes det os ikke rigtig at finde god vin. Rødvinene er typisk lidt for frugtede til os. Vi finder heller ikke en god stout, som alle mangler dybde, men et par gode hvedeøl lykkes det os da at finde.
Som vi har oplevet mange andre steder i Sydamerika, er der mange restauranter, hvor de lokale spiser til meget lave priser, men maden ser ikke så lækker ud, og vi frygter også lidt for manglen på hygiejne, så vi holder os væk. Vi er især imponerede over frokostrestauranterne, hvor mange går hen i deres frokostpause. Her kan man få en suppe, et stykke kød, en dessert og et glas juice for en pris helt ned til 13 kr. Det siger sig selv, at kvaliteten ikke kan være den bedste.