Restauranterne, caféerne og barerne
De fleste restauranter i byen er tydeligt inspireret af det franske køkken med retter som andebryst, souffle og bearnaisesovs på menukortet, men der er også altid polynesiske retter med især tun og den lokale fisk mahi-mahi, og vanilje, som produceres i Fransk Polynesien, er en ingrediens, der ofte bruges, bl.a. i foie gras. Størstedelen af vinkortet består af franske vine, men der er også for det meste få vine fra New Zealand og andre steder. Den lokale øl Hinano fås alle steder, og en Hinano blanche smager ganske udmærket.
Vi finder ikke så mange stamsteder, som vi har fundet nogle af de andre steder, vi har boet, hvilket til dels skyldes, at de rigtig gode restauranter simpelthen er for dyre til, at vi kommer mere end en til to gange. Ud over det lokale pizzeria JOJO, som ligger tæt på lejligheden, finder vi ikke rigtig steder, hvor man kan få lidt billigere retter som eksempelvis burger, pasta og sandwich, da caféerne i byen stort set alle lukker omkring kl. 15 om eftermiddagen.
De fleste steder lukker i øvrigt forholdsvis tidligt, så man går ud mellem 18.30 og 19.30, og man giver typisk ikke drikkepenge.