Restauranterne, caféerne og barerne
Den første aften på hotelværelset kigger vi ud af vinduet og kan se et skilt, hvor der står Istmo Brew Pub, så vi beslutter os for at starte med at gå derned og få en kold øl. Der er rigtig hyggeligt, og øllene er gode, så vi ender med at spise aftensmad samme sted. Det bliver det nærmeste, vi kommer et stamsted, og vi vender tilbage flere gange. Når vi går forbi, hilser de på os, og den sidste aften får vi en øl på husets regning. Vi nænner ikke at sige, at vi rejser dagen efter.
Vi har læst, at restauranten Riesen har fået gode anmeldelser, så der går vi hen den anden aften. De kører imidlertid kun med en 11-retters tasting menu, hvor man skal have bestilt på forhånd, så vi bestiller til aftenen efter. Vi glemmer begge at spørge om prisen – måske fordi vi så længe har boet steder, hvor det meste er billigt. Det ender med at blive noget nær den dyreste middag, vi nogensinde har fået, da vi også vælger at købe en vinmenu. Det hele smager heldigvis dejligt og er rigtig flot præsenteret, men vi kunne godt have brugt en præsentation af vinen og lidt mere af den, når man nu har gjort så meget ud af maden.
Vi finder et par rigtig hyggelige steder på Via Argentina, El Chanté Resto Bar og Pedro Mandinga Rum Bar & Café, hvor vi kommer nogle gange, og lige over for hotellet ligger Pomodoro og The Wine Bar, og dem besøger vi også. Kaffebaren Unido, som har flere caféer, laver god kaffe og gode muffins, men vi har aldrig før været et sted, hvor de kunne bruge så lang tid på at lave en kop kaffe.