Liberati Restaurant & Brewery
På Champa Street finder vi en god italiensk restaurant, der hedder Liberati. Vi beslutter os for at spise der en aften på vej ned for at høre musik på Woods Boss for første gang. Lokalet er temmelig stort med bar først for, når man kommer ind, selskabslokale til højre og restaurant og produktion til venstre i lokalet – der er ikke mange gæster. Vi bliver betjent af en lidt pudsig kvinde, som først virker lidt kort for hovedet, men som viser sig at være meget sød. De har nogle lidt anderledes pizzaer, som er firkantede og ikke særlig store, så vi vælger begge tre forskellige, så vi kan smage lidt af hvert – det viser sig dog, at vi har bestilt rigeligt, da hver pizza består af to stykker, så vi får seks stykker hver – vi må levne. Det kan tjeneren huske, næste gang vi kommer, og hun griner lidt af os. Deres øl adskiller sig fra, hvad vi er vant til, da de har specialiseret sig i at brygge, hvad de kalder oenobeers, en hybrid mellem vin og øl, hvor der tilsættes druer under brygningen af øl. Vi er nu ikke specielt vilde med den type øl.
Næste gang, vi tager derned, sætter vi os i baren og bestiller begge pasta. Det er ejeren, der ekspederer, og vi falder i snak med ham. Han hedder Alex Liberati, og han fortæller, at han kommer fra Rom, og at han bl.a. er kommet til Denver, fordi han interesserer sig meget for brygning af øl – han interesserer sig selvfølgelig også for det italienske køkken, og han har taget kokken med fra Rom.
Vi ender med at komme der et par gange mere, inden vi rejser, men kort tid efter kan vi læse, at restauranten er lukket, og at Alex fremover vil koncentrere sig om at brygge øl – Liberati nåede kun at få halvandet år på adressen.